Forum and website issues

Forum issues, bug reports and suggestions
Post Reply
User avatar
UBT - Timbo
Site Admin
Posts: 913
Joined: Wed Nov 23, 2016 1:21 am
Contact:

Forum and website issues

Post by UBT - Timbo »

Hi all

If you've been trying to access the forum (or the FB website) since Sunday 3rd Sept, you may not have been able to view either, due to some technical issues affecting both this website as well as the WU-Prop project and the L'AF team websites.

This appears to be due to problems that the hosting provider is having with their electrical system...as not only was this website inaccessible for about 14 hours on Sunday, but it also went offline again last night at about 10pm UTC and only came back online around 5am UTC this morning.

So, apologies for any inconvenience, but clearly, these outages are outside the control of anyone here. We just have to be patient that the service provider repairs the fault(s) quickly so we can be back online ASAP.

regards
Tim
User avatar
UBT - Timbo
Site Admin
Posts: 913
Joined: Wed Nov 23, 2016 1:21 am
Contact:

Re: Forum and website issues

Post by UBT - Timbo »

Hi all

Some may have noticed an issue yesterday as both this forum and the main FB website were having some technical issues and neither were accessible.

I emailed Sebastien last night once I saw the problem and by this morning it was fixed. :-)

I doubt this would have any effect on this weekends Sprint, as the stats are compiled hourly, so if some stats were not collected yesterday, then todays data collection scripts would soon update the daily and total credits shown on the website.

regards
Tim
Post Reply